in

Raiffeisen Bank a Lansat Apple Pay pentru Clientii din Romania

De astazi utilizatorii iPhone si Apple Watch pot face plati mobile folosind cardurile de la Raiffeisen Bank.

Incepand de astazi Reiffeisen Bank a lansat Apple Pay pentru clientii din Romania, fiind a patra banca importanta din tara noastra care ofera serviciul pentru utilizatorii sai cu produsele Apple. Banca Transilvania si ING au lansat primele Apple Pay, urmata de Unicredit si mai apoi Raiffeisen.

Raiffeisen Bank anuntase inca de acum ceva timp ca le va oferi clientilor din Romania posibilitatea de a folosi Apple Pay, iar acest lucru se intampla intr-un final, optiunea de adaugare a cardurilor fiind deja disponibila. Daca aveti un card de la Raiffeisen Bank, atunci puteti deja sa il adaugati pentru plati prin Apple Pay direct din aplicatia Wallet, optiunea fiind deja inclusa, iar procesul in sine este unul foarte simplu de realizat de astazi.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar oferirea posibilitatii de a face plati prin Apple Pay era ceva ce ai sai clienti au inceput sa ceara cu mult timp inainte ca serviciul sa ajunga in Romania. In momentul ce fata cei de la BRD, BCR, sau CEC inca nu au disponibile platile prin Apple Pay, astfel ca Raiffeisen Bank a intrat intr-un cerc select de banci ai caror clienti pot folosi aceasta solutie de plati mobile de la Apple.

Raiffeisen Bank ofera serviciul gratuit pentru toti clientii sai din Romania, exact precum celelalte banci care au lansat Apple Pay anul acesta, deci nu va trebui sa platiti nimic pentru a beneficia de el. Raiffeisen Bank permite folosirea cardurilor de debit si credit pentru plati mobile cu Apple Pay de pe iPhone si Apple Watch, dar daca exista limitari in adaugarea lor, ar fi bine sa discutati cu un reprezentant al bancii.

Raiffeisen Bank, ING, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Orange Money, Revolut, Edenred si Monese sunt optiunile disponibile in Romania pentru a face plati mobile folosind Apple Pay pe iPhone si Apple Watch.

Acordă o notă

Contribuitor

Scris de iDigital

Membru veteran

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0