CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Bloggerbook este un serviciu dedicat bloggerilor începători care nu au un site propriu sau nu doresc sa investească într-un blog de la început și o nouă oportunitate pentru bloggeri aflați la început de drum. Este un serviciu 100% gratuit, acesta poate fi debutul tău în cariera de blogger, aici înveți împreuna cu ceilalți membri din comunitate toate secretele din blogosferă și poți câștiga mai multă experiență în domeniu, în plus, poți deveni mult mai rapid cunoscut pentru că toate articolele sunt postate pe site-ul nostru intr-un singur loc.

Cum funcționează?

Urmează pașii de mai jos, durează doar un minut!

Pasul 1 - Crează un cont

Crează un cont simplu si rapid, poți face acest lucru direct prin facebook sau prin completarea formularului de pe site.

Popescu Ion

Pasul 2 - Spune-ți povestea

Scrie primul tău articol de pe Bloggerbook, avem un editor inteligent cu o interfață foarte simplă și e foarte ușor de folosit.

Fie că scrii despre viața personală, știri de ultim moment sau povești, Bloggerbook este alegerea potrivită! De asemenea, dacă ai început să lucrezi la un articol dar nu reușești să îl termini, poți salva schița și îl poți continua mai târziu. Poți chiar să programezi ora la care dorești să fie postat articolul tău.

Poți face acest lucru și de pe mobil, editorul nostru este optimizat și e full responsive.

Pasul 3 - Publică articolul

Publică articolul acum sau mai târziu, odată ce articolul tău este publicat, acesta apare pe site-ul nostru împreună cu celalalte articole scrise de bloggeri noștri. În funcție de vizualizări și de relevanță, acesta va fi clasat tot mai sus pe prima pagină.

Pasul 4 - Distribuie mai departe

Distribuie articolul tău mai departe pentru a aduna cât mai multe vizualizări, cu cât aduni mai multe vizualizări cu atât articolul tău urcă tot mai sus pe prima pagină și în top.

Pasul 5 - Colectează puncte

Colectează cât mai multe puncte pentru a ajunge în fruntea listei de top și pentru a deveni mult mai cunoscut.

Punctele se pot colecta foarte ușor, dacă ești activ poți colecta până la 500 de puncte pe zi sau chiar mai mult.

Mai multe detalii despre sistemul de puncte găsiți pe pagina www.bloggerbook.ro/puncte/

Ce facem noi?

După ce ai urmat toți pașii de mai sus, te ajutăm și noi.

Selectăm cele mai bune articole

Citim toate articolele și le selectăm pe cele mai bune, dacă ești printre persoanele selectate, promovăm articolul tău atât pe pagina noastră de facebook cât și prin Facebook ADS,

Promovăm cei mai buni bloggeri

Dacă ești bun, promovăm chiar și profilul tău de blogger, atât pe pagina noastră de facebook cât și prin Facebook ADS iar în felul acesta ai șanse mai mari să devii cunoscut și să atragi mai mulți fani.

De ce bloggerbook?

Pentru că prin bloggerbook devii cunoscut, nu e ca și cum ai porni de la zero, acesta este și scopul nostru! Să promovăm bloggeri începători sau mai puțin cunoscuți pentru că sunt talentați sau pentru ca vor fi, și facem acest lucru din pasiune!

Poți să te retragi oricând

Dacă dorești să te retragi și să migrezi pe o altă platformă sau pe propriul tău website, o poți face în orice moment. Îți exportăm gratuit baza de date.

Alte informații despre noi

Avem multe alte funcții interesante pe care trebuie să le descoperi.

Suntem o echipă de tineri pasionați de ceea ce facem, am creat acest serviciu pentru a ajuta bloggeri începători să se lanseze în mediul online și să devina rapid cunoscuți.

Bloggerbook este un serviciu dedicat bloggerilor începători care își doresc să înceapă o nouă cariera de blogger.

Oricine poate deveni un blogger, chiar și tu poți încerca! Tot ce trebuie sa faci este să-ți creezi un cont și să-ți lași creativitatea să se dezlănțuie, totul e gratuit!

Odată ce contul tău e înregistrat și validat, următorul pas este să scrii tot ce îți vine in minte, articole interesante care crezi ca pot fi citite de alți oameni, poți să scrii despre tine, despre ultima ta călătorie, despre orice ți se pare interesant.

Toate articolele publicate vor apărea pe site-ul nostru și pe profilul tău, articolele tale pot fi citite de mii de oameni.

Avem un Editor inteligent - Smart & Responsive

Pur și simplu, o să te îndrăgostești de el! Avem un editor inteligent cu o interfață foarte simplă și e foarte ușor de folosit.

Poți să formatezi textele exact cum vrei tu, de asemenea, dacă ai început să lucrezi la un articol dar nu reușești să îl termini, poți salva schița și îl poți continua mai târziu

Ai întrebări?

Dacă ai întrebări, ne poți contacta oricând direct pe facebook sau pe pagina de contact a site-ului www.bloggerbook.ro/contact